Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Retourneren

Het product kan binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden, mits het artikel voldoet aan de onderstaande eisen;

  1. Artikel bevind zich in dezelfde staat als verzonden/ontvangen. Met aangehecht label en eventuele verpakking.
  2. Artikel komt binnen 2 weken na ontvangst retour.

MaDy Kidsfashion vergoedt het aankoopbedrag van de consument, exclusief eventuele retourkosten. 

Retourneren als het door de brievenbus past kan met DHL voor €3.95. Past het niet door de brievenbus kan het retourneren voordelig met DHLParcel €4.50.

Graag de retourzending per e-mail melden naar info@mady-kidsfashion.nl  voorzien van reden retour en bestelnummer. Hierna zal MaDy Kidsfashion zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor verdere afhandeling.

MaDy Kidsfashion gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Bestellingen van 75,- euro of meer worden door ons kosteloos verstuurd. Aanvullend hierop geld deze actie met betrekking tot de bestellingen van 25,- of meer voor de klanten uit de Hoekse Waard en de Drechtsteden.
Indien er artikelen retour worden gestuurd en het totaalbedrag komt onder de bovengenoemde €25,- of €75,- zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht op het
te restitueerde bedrag. Indien de klant kiest voor het ruilen van een bepaald artikel zullen de aanvullende verzendkosten in rekening worden gebracht zodat de verzendkosten eenmalig worden berekend.

Let op; Artikelen uit de Final sale kunnen niet retour!

 

 
MaDy Kidsfashion door ProShops